Arkitektur & Design

Århus Kunstakademi har i flere år udbudt kurser i arkitektur og design med et særdeles godt resultat – omkring 90% af alle elever på disse kurser bliver optaget på deres ønskeuddannelse efterfølgende.

Kurserne udbydes i efteråret og i det tidlige forår.
De kan tages adskilt, men er sat sammen i forlængelse af hinanden og i efteråret opøve grundlæggende færdigheder. På forårets kurser udvides feltet, og dine kompetencer skærpes og der forberedes til ansøgninger.

Undervisningen vil omhandle grundlæggende formgivnings-mæssige færdigheder og den kreative proces, som danner rammen for optagelsesprøverne på arkitekt- og designskolerne.

Holdnr Navn Underviser Pris* Start Ugedag  
204124 Arkitektur og design I Peter Lunding DKK 3.690,00 30‑09‑2020 Ons
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Overvejer du at søge ind på en af arkitekt- eller designuddannelserne til foråret, eller er du blot nysgerrig på, hvordan man gennemfører processen fra ide til en konkret model. Kurset kan også ses som inspiration, hvis man ønsker at prøve kræfter med grundlæggende discipliner inden for tegning og modelbygning.

På kurset vil vi arbejde på at opøve grundlæggende formgivningsmæssige færdigheder; rumlig, skitsering, komposition, proportionering samt perspektivtegning og udformning af rumlige modeller.

Undervejs vil vi diskutere og perspektivere arkitekt-, design- og kunstfaglige problemstillinger aktuelle såvel som retrospektivt.

Du kan læse mere om kurset her: http://peterlunding.dunked.com/undervisning

Kurset fortsætter i trin II efter nytår.Materialeudgifter er inkluderet i prisen.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 204124
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-09-2020 18:00
Mødegange: 16
Lektioner: 64
Undervisere: Peter Lunding
Priser:
Almen DKK 3.690,00
dof