Arkitektur & Design

Århus Kunstakademi har i flere år udbudt kurser i arkitektur og design med et særdeles godt resultat – omkring 90% af alle elever på disse kurser bliver optaget på deres ønskeuddannelse efterfølgende.

Kurserne udbydes i efteråret og i det tidlige forår.
De kan tages adskilt, men er sat sammen i forlængelse af hinanden og i efteråret opøve grundlæggende færdigheder. På forårets kurser udvides feltet, og dine kompetencer skærpes og der forberedes til ansøgninger.

Undervisningen vil omhandle grundlæggende formgivnings-mæssige færdigheder og den kreative proces, som danner rammen for optagelsesprøverne på arkitekt- og designskolerne.

Holdnr Navn Underviser Pris* Start Ugedag  
204024 Arkitektur og design, forberedende kursus, trin 2 Peter Lunding DKK 3.610,00 22‑01‑2020 Ons
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kurset er specielt rettet til den, der søger ind på arkitekt, design eller anden kreativ uddannelse. Trin II er et kursus i forlængelse af det tilsvarende trin l kursus fra efterårssemesteret.
Man kan dog godt deltage på trin II uden at have deltaget på trin I, men det er en fordel at have kendskab til grundlæggende tegneteknik.

På kurset vil vi fortsætte med at opøve grundlæggende formgivningsmæssige færdigheder; rumlig skitsering, komposition, proportionering, perspektivtegning og udformning af forskellige eksperimenterende rumlige modeller.

Vi vil undervejs diskutere de aktuelle optagelsesopgaver fra arkitekt- og designskolen, samt perspektivere arkitekt-, design- og kunstfaglige problemstillinger.

Materialeudgifter er inkluderet i prisen.

Kurset kan med fordel kombineres med hold nr. 204025

Niveau 2-3

Læs mere om Peter Lunding og kurset her: http://peterlunding.dunked.com/undervisning

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 204024
Status: Igangsat
Første møde: 22-01-2020 18:00
Mødegange: 16
Lektioner: 64
Undervisere: Peter Lunding
Priser:
Almen DKK 3.610,00