Alle kurser

Her finder du alle kurser på Århus Kunstakademi. 

Dag- og aftenkurser på Århus Kunstakademi

Indsigt i kunst – evne gennem faglighed

På Århus Kunstakademi bliver du mødt i en ligeværdig og udfordrende dialog omkring kunst. Uanset om du interesserer dig for keramik, foto, skulptur, maleri, tegning eller arkitektur, så vil vores erfarne undervisere give dig faglig sparring og udvikle dig. Vi forventer til gengæld engagement, nysgerrig-hed og åbenhed fra dig – så kan vi sammen skabe nye værker og udvikle kunstneriske talenter.

Kunstnerisk fristed

Århus Kunstakademi leverer rammerne om et kunstnerisk fristed, som vil åbne sig op for dig, lige så snart at du træder ind af porten til Schmalfelds gamle tobaksbygninger. De gamle lokaler danner en særlig stemning om kunsten og om vores kursisters hverdag her. Her er der plads og rum til kreativ udfoldelse. Vores mere end 50 års erfaring med kunstundervisning giver dig en tryg forsikring om, at du er kommet det rigtige sted hen i din søgning efter at udforske dit eget talent.

Mangfoldighed

På Århus Kunstakademi vil vi gerne give plads og rum til alle – med respekt for stedet og for de mange andre kunstinteresserede, som har deres gang i huset. Derfor er alle velkomne, som ønsker at dygtiggøre sig her.
Så du kan roligt læne dig tilbage og finde netop det undervisningstilbud, som du kan bruge i din rejse ind i kunsten.

Velkommen på Århus Kunstakademi.